Murakami Edebiyatı



George R. R. Martin - Kargaların Ziyafeti

Taht Oyunları: Buz ve Ateşin Şarkısı serisini okumayan var mı? Bence bu seri de herkes söz sahibi. Bir kere kitaplarını okumuyorsanız, diziyi izliyorsunuzdur mutlaka. Hadi ikisini de yapmıyorsanız, "çok şey kaybediyorsunuz," benden demesi. Benim seriyi bir bitirmem için son bir kitabım kaldı. (iki cilt) George Martin, serinin 6. kitabını yazıyor şu an.


Kitap ve dizi farklı ilerliyor. Önce kitapları okumanızı tavsiye edeceğim. Dizi olmayan ve olanları anlayabilmek için, seriye rehberlik duyacaksınız. Bir an önce okuyun çünkü, diziyi herkesle beraber takip etmek çok keyifli. Kitap kulübünüz varsa (benim var ama, bayağı oldu görüşemeyeli) beraber okuma seansı düzenleyin.

Kargaların Ziyafeti'nde Jon Snow, Tryon Lannister, Brandon Stark ve Khaleesi görünmeyen bölgelerde. Yazar, kitabın sonunda onlardan Ejderhaların Dansı'nda bahsedeceğini yazmış. Ben okumak için çok heyecanlıyım. Hazır dizi de sezon finali yapmış iken kitaplarını okuyuverin. Pekala yetişebilirsiniz. Önünüzde koca bir yıl ve yaz tatili var. Okuyun!

Epsilon Yayınlarından çıkmış kitabın tanıtım yazısı aşağıda.

George R. R. Martin, imgesel kurguya yeni bir soluk getiren abidevi serisinin uzun zamandır beklenen dördüncü cildi Kargaların Ziyafeti ile şaheserine devam ediyor.

Yedi Krallık'taki çetin mücadelelerde hayatta kalmayı başaranlar, emelleri için yeni savaşlara girişir. İnsan suretindeki kargalar, ziyafet için bir araya gelerek yeni komplolar hazırlar ve tehlikeli ittifaklar kurar. Asiller ve sıradan insanlar, askerler ve büyücüler, katiller ve bilgeler; bahtları ve elbette hayatları uğruna bir araya gelir...

Kargaların ziyafetinde çoğu misafirdir fakat azı nefes almaya devam edebilecektir...

Yorum Gönder

 

© Kitaplık Manzaraları Yazarın izni olmadan alıntı yapılamaz. Tüm hakları Kitaplık Manzaları'na aittir.
by Sezer Akın WooThemes