Murakami Edebiyatı



Bahar Bahane, Kitaplar Şahane!

Mevsim değişikliği bahanesiyle. bol bol kitaplı postlar, resimler paylaşmak gibisi yok. İlkbahar'ı da sevmeyen insan var mı? Varsa bile ben görmedim. Bu mevsimde insanlar genelde, gezmek, eğlenmek...nerede akşam orada sabah, demeden keyiflerine keyif katılıyor. Biz kurtları içinse; yine kitaplar..tekrar kitaplar!

   

Nezlenin de çok sık yayıldığı bir dönem bahar. Hazır vaziyetten yararlanmışken, bahçenize bir sandalye veya ağaçlarınız varsa bir hamak kurun. Yanına da limonlu bir çay, mümkünse büyük bir kupada. Oh mis! Dert tasa kalmıyor cidden. Herkese tavsiye olunur. Bizi dinleyecek olanlara; göze bayram resimler aşağıda! Bakın, sevin, aşık olun. İyi okumalar.
   












Bu son resim, bütün kitap kurtları için gelsin. Alın elinize kitabınızı, uzanın güzelim baharın çimlerine. Değmeyin keyfinize!

10 Nisan 2013 18:28

Fotoğraflara ba-yıl-dıım !! :)

10 Nisan 2013 19:18

@Crystalll♦

Beğenmene sevindim. Göze şenlikler! :)

10 Nisan 2013 20:17

çok kaliteli bir blog. Sürekli yorum yazamasamda takipte. kitap yorumlarına, sanatla iç içe olan ve harika eyecandyler paylaşan bloguna hayrnım. 10 numara, 5 yıldız. Lütfen böyle devm et. son olarak, blogun tasarımına bayıldığımı söylemem gerek :)

11 Nisan 2013 11:20

@Sevdiyar♦

Çok teşekkürler. Ne mutlu bize :)

Yorum Gönder

 

© Kitaplık Manzaraları Yazarın izni olmadan alıntı yapılamaz. Tüm hakları Kitaplık Manzaları'na aittir.
by Sezer Akın WooThemes