Murakami Edebiyatı



Airan Kang ile Parlayan Kitaplar

Teknoloji geliştikçe, modernleşme ve beraberinde getirdiği şeylerde epey yankı uyandırıyor. Tıpkı Dijital kitaplar gibi! Airan Kang, yeni bir fikir bulmuş; Dijital Kitap. Yalnız, kitaplar şimdi sadece, süs içinmiş. İlerleyen zamanlarda, gerçekleri çıkarsa, kesinlikle şaşırmayacağım buradan söyleyebilirim. Kang şöyle demiş: Karanlıkta el fenerli okumalara son, dijital kitaplar size fenerden iki katından fazla ışık sağlıyor, rahat rahat okuyun, demiş.


Bir nevi Ebup (E-okuma) format olmuş. Tabletin kitaplaştırılmış hali! Gördüğünüz kitaplar, şarj edilerek çalışıyor. O kadar yadırgadım da ne oldu? Şunların güzelliğine kapılmamak elde mi. Eminim, kitaplıkta çok iyi dururlardı. Tabii, bunları kendime zor ifade ediyorum. Dijital kitapların kokusu bile yok, koku önemli bir sorun. Ben okurken sürekli kokusunu içene çekenlerdenim, yapacak bir şey yok. Eğer böyle bir durum söz konusu olursa, gelin kitap fiyatlarını siz tahmin edin. Bol bol resimler aşağıda, göze bayram niteliğinde!


Şarja takılı hali ve içeriği nasıl görün, fena değil!





Gündüz vakti de böyle görünüyorlar. Çok estetik.



Okuması kolay, lakin bir süre sonra göz ağrıtıcı olabilir kanımca, ışık nedeniyle.


Eğer bu fikir gerçekleştirilirse, halk kütüphanelerindeki manzaralar böyle olacak. Fikri benimseyenler, bol hayaller dilerim.






Bir kitap(lık) manzaraları postunun daha sonuna geldik. Çok renkli, ışıltılı manzaralar izledik, keyif yerinde. Vakit kitaba gömülme vaktidir; herkese iyi haftasonları. Esen kalın!

Yorum Gönder

 

© Kitaplık Manzaraları Yazarın izni olmadan alıntı yapılamaz. Tüm hakları Kitaplık Manzaları'na aittir.
by Sezer Akın WooThemes