Murakami Edebiyatı



Ted Dekker ~ Çember Serisi: Siyah

Sayın blog takipçileri geldik serinin ikinci kitabı, Siyah'a! Yeşil en iyisi olduğunu söylenenler arasında belki, en iyisi bu ise, seri nasıldır diye temkinli okumaya başlamıştım. Nitekim haklı çıktım. Siyah kötü bir çalışması olmamasına rağmen çok şey vaat etmiyor, bu reel. İşin içine fantastik ve mistizm karıştırmış Ted Dekker.


Önceki kitabımız, ilki, Yeşil olan kitapta, kitaptaki karakterlerin nasıl oraya gittiği, ve orada ne amaçlarla bulunduğu açık açık anlatıyor. Kim kimin nesi, öğreniyorsunuz burada. Sırların eridiği vakit diyelim. Vasatın az üstü, kıl payı yırtıyor gözümde. Elbette; insanlar yeter ki okusun, ne okuyorsa okusun, gibi bir algım var. Yeter ki okuyalım; ama ileri ki zamanda güzel ve eğitici şeyler olmasını dilerim. 

Serinin  ikinci kitabını buradan satın alıp, özeti aşağıda bulabilirsiniz. İyi okumalar!

Dünyadaki en güçlü adam olmayı düşleyen multimilyarder Valborg Svensson, bunu şiddetle arzulamaktadır. Amacına ulaşabilmek için özel bir aşı haricinde hiçbir şekilde kurtuluşu olmayan bir virüs yaratır. Bu virüs, 3 hafta içerisinde bulaşan kişiyi öldürecektir ve Valborg, bu silahı ona boyun eğmeyen her millet üzerinde kullanmaya hazırdır… Valborga boyun eğenler içinse durum elbette farklı olacaktır.
Thomas Hunter ise Valborgun küresel terörizm planlarını öğrenir ve bu aşının kontrolünü ele geçirmeye çalışırken başı derde girer. Hunter, ıssız ara sokaklarda suikastçılardan ucu ucuna kaçarak, bir binanın çatısına sığınır. Sonra gecenin içinden çıkan sessiz bir kurşun kafasına isabet eder… Ve dünyası kararır.
Karanlığın içinden, kötülüğün kol gezdiği başka bir dünyaya ait şaşırtıcı bir gerçeklik çıkar: Thomas Hunterın güzel bir kadına âşık olduğu bir dünya... Ancak uzanıp da kafasındaki kana dokunduğunda, rüyasında bir ara sokakta kovalandığını hatırlar.

16 Ocak 2013 21:17

Ödülünüz varr :)
http://zamansozleri.blogspot.com/2013/01/liebster-blog-award-odulu.html

17 Ocak 2013 16:24

@crystalll♦

cevapladım ve sonsuz teşekkürler tekrar, çok sevindim :))

Yorum Gönder

 

© Kitaplık Manzaraları Yazarın izni olmadan alıntı yapılamaz. Tüm hakları Kitaplık Manzaları'na aittir.
by Sezer Akın WooThemes