Murakami Edebiyatı



Ted Dekker ~ Çember Serisi: Kırmızı

Hasta hasta kitap okumak güzel, güzelde, bi' de sevmediğimiz kitapları okumasak daha bi' güzel olur. Çember Serisi, gözümde bir türlü bitmek nedir bilmiyor. Çembere kıstırılmışım gibi bir his yaratıyor bende, pek hoş olmuyor özetle. Bu tür kitapları okumadığımı belirtmiştim, iş hediye olup, eve çürümeye hem gönül, hem arkadaş razı olmuyor!


Şaka bir yana, Dekker sizi heyecanlandırmıyor, ben macera olurken içinde gizem sevenlerdenim. Açık seçik şeyleri oldum olası ilgimi çekmez, nedendir bilinmez. Kapaktan anlaşılacağı üzere, serinin üçüncü kitabı Kırmızı, ormanda geçiyor. Ormanı severim bakın, ama bu kitabı sevemedim. Güzel başlayıp, sonradan altına edenlerden! Tuhaf olansa, Goodreads puanlarının, 4.30 larda olan bir seri, belki de sorun bendedir!

Özet aşağıda, almak için buraya. Keyifle inceleyin!

Siyahın akıllara durgunluk veren temposu, Ted Dekker'ın efsane Çember serisinin ikinci kitabı Kırmızıyla doruğa çıkıyor. 
Thomas Hunter en fazla bir ay önce, garsonluk yapan başarısız bir yazarken, şimdi kendini iki dünyayı da çöküşten kurtaracak zorlu bir maceranın içinde bulmuştu. Bir dünyada, ilkel savaşçılardan oluşan bir orduya kumanda eden, savaşlarda yaralanmış bir general; diğerinde ise durdurulması mümkün olmayan bir virüsle küresel bir kaos yaratma niyetinde olan teröristleri alt etmeye çalışan bir adam.
Yıkımın eşiğinde iki dünya. Akla hayale gelmeyen bir çözüm.
Rüya ile gerçeğin çarpıştığı adrenalin yüklü bir destana hazır olun. Siyah, Kırmızıya dönerken artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Yorum Gönder

 

© Kitaplık Manzaraları Yazarın izni olmadan alıntı yapılamaz. Tüm hakları Kitaplık Manzaları'na aittir.
by Sezer Akın WooThemes