Murakami Edebiyatı



Van Gogh: Yıldızlı Bir Gece!

Van Gogh, her daim hayran olduğum bir ressam. Gogh'a hayran olmamın bir diğer sebebi, Ren Nehri Altında Yıldızlı Bir Gece büyüleyici tablosu. Renk uyumu, fırça darbeleri ve ardından gelen bu şaheser tablo! Van Gogh, sen büyük adamsın, diyerek bu güzel manzarayla sizi baş başa bırakıyorum!

Ren Nehri Altında Yıldızlı Bir Gece - Van Gogh
Van Gogh'un bende şöyle bir anısı var. 8. sınıfta okurken, Radikal Gazatesi, Van Gogh ve Monet, Picasso, Michelangelo (aynı zamanda heykeltıraş) ve Salvador Dali'nin küçük boyut resim kitaplarını 59 kupon karşılığı veriyordu. İşin aslı kuponları biriktirmek bayağı zor oldu.

Yoldu derken, kuponları almak için farklı yollardan gitmek gerekliydi. Sonrası, okul harçlığını yemeyip kupona yatırma gibi bir sorunda var. Kuponun bitiş tarihi yanılmıyorsam tam da okulun son günü, karne gününe rast geliyordu. Her neyse kitaplarımı elime aldığım anın sevinci anlatılamaz herhalde! En kısa zamanda kitapların fotoğraflarını çekip, içerik ile ilgili bir yazı hazırlamak niyetindeyim! Sanatseverler oldukça resim sanat umarım hiç bir zaman önemini yitirmez.

Yorum Gönder

 

© Kitaplık Manzaraları Yazarın izni olmadan alıntı yapılamaz. Tüm hakları Kitaplık Manzaları'na aittir.
by Sezer Akın WooThemes