Murakami Edebiyatı



Edge of Tomorrov ─ Yarının Sınırında

Vurdulu kırdılı şeyleri ne görsel, ne de edebiyatta pek sevmem. Lakin, gelin görün ki, sinemada bazen hiç beklemediğiniz anda kaliteli, seyircinin nabzını tutan filmler çıkabiliyor. Edge of Tomorrov, söz ettiğim güzellikte adeta.



Bilim-kurgu seviyor musunuz? Tam size göre. Zaman akışıyla alakalı ne varsa tüketmeyi seviyorum mu diyorsunuz; Bayılacaksınız! Doug Liman, çok kaliteli aklı başında yönetmenlerden. Tom Cruise ve Emily Blunt ise, şahaneler!

Gecenin bir yarısı gözlerimden uyku akarken, filmler dosyasında ne zamandır indirdiğim bu film gözüme takıldı. Açıkçası, biraz bakar sonra uyumaya giderim niyetiyle açmıştım. Öyle hoşuma gitti ki, uykudan eser kalmadı. Açılan uykudan öte, uykusuzluk başgösterdi. Konu sağlam, işçilik çok iyi. Efektler deseniz yerli yerinde. Daha ne duruyorsunuz! Bu yılın en güzel bilim-kurgu filmlerinden...



18 Eylül 2014 13:24

Orada Tom Cruise varsa o film izlenmez de ne yapılır? :D

18 Eylül 2014 19:09

@Aslı Seymen•
Haklısın! Tom Cruise, bu filmde gayet iyi iç çıkarıyor. İzlenilmeli. :)

25 Ekim 2014 14:17

Aslında film hakkında okumuş olduğum bazı yorumlardan dolayı bu filmi izlemekten vazgeçmiştim ama bu yorumdan sonra sanırım bir göz atsam hiç de fena olmaz dedim :)

Yorum Gönder

 

© Kitaplık Manzaraları Yazarın izni olmadan alıntı yapılamaz. Tüm hakları Kitaplık Manzaları'na aittir.
by Sezer Akın WooThemes