Murakami Edebiyatı



'DVD - VCD' Raflarından Şahane Manzaralar!

Ben, kitapların raflarda güzel durduğunu savunduğum kadar DVD'lerin de harika durduğunu düşünenlerdenim. Kesinlikle çok hoş manzaralar ortaya çıkabiliyor. Geçen gittiğim arkadaşım, küçük bir rafta dizilmiş DVDleri görünce, bu savunduğum fikir konusunda epey haklı olduğumu anladım. DVDler boyut olarak, hemde görüntü olarak kitaplarla çok benzer. Bu alttaki görseli, çoğu kişi eminim kitap bile sanabilir! Eğer kitap değilde, film delisi biriyseniz, bunlarla evinize cool bir hava katabilirsiniz! Gelelim, DVD ve VCD raflarından manzaralara. Belki görselleri gördükten sonra evinize uygulamak isteyeceğiniz türden bir rafı beğenirsiniz!


  • Eğer, bir gün DVD veya VCD raflarından bir tane yaptırmak istersem önceliğim bu olur. Kütüphane zaten var. Neden bir DVD raflığımızda olmasın?! Zaten, sinema ile içli dışlı biriyimdir, kitaplarla olduğu kadar olmasa da!
  • Bu görüntüyü çok beğendim. Kışlık evlerde olur ya hani...Şömine bulunan evlerde, çok güzel uygulanacak bir DVD raflığı! Şömineli bir evim olursa, ilk bunu uygularım.
  • B'bilgisayar odası veya kendi odanıza uygulayabileceğiniz bir raf türü. Aslında harika bir fikir olabilir. Hemencecik izlemek istediğiniz filmleri, bir çırpıda elinizin altında olması harika. Gençlik, bu rafı bir kere dahi olsa düşünün, odanız için çok ideal duruyor.

  • DVD çalar ve DVDlerinizin bir ara olması bir hayli güzel fikir gibi geliyor kulağa!Sistem odası olarak, bir kaç katlı raflar düşünmek harika. Daha çok DVD demek o zaman, daha rahat bir ortam demek!

  • En pratik DVD raflığı bu olsak gerek. Her yere lazım. Evin içine bir 10 tane dahi yapabilirsiniz. Sonuçta kullanışlı, şık ve fazla yer kaplamayan bir raflık. Tabii, evin duvarlarına fotoğraf asma hasta lığı olan bir anneniz yoksa!

  • Dostlarınızla, oturup şöyle bir DVd raflığına bakıpta sıkı bir sinema sohbeti yapmak isteyenlere, kaçınılmaz harika bir örnek!

  • TV yanı, ya da yatağınızın üst duvarına uygulayabileceğiniz şık bir DVD rafları. Odanıza giren kişinin ilk göze çarpacağı şey olur. Ne kadar güzel değil mi?

  • Evin salonlarına veya çok ferah bölgelerine uygulanabilecek, evin yeterince dolu bile gösterebilecek çok iyi bir örnek. Gelen giden konuklarla, DVD izlemek isteyebilirsiniz. Ayrıca, 10 saat arayıp bulamama gibi dertlere son. Böyle düzenli bir rafta, aradığını bulmak 10 dakika alır.

  • En çok hoşuma gidenlerden biri de bu! Sanırım, özel bir yöntem ile hazırlanmış bu raf. Almak istersem , ikinci şıkkım bu olur.

  • Diğer raflara da benzerliği söz konusu. Alın ve nereye koymak isteyeceğinizi siz düşünün. Her yere olur bu raf kanımca. Tahmin etmek size kalmış veya nereye yerleştirmek isteyeceğiniz!

30 Eylül 2012 15:23

müthiş güzel şeyler, ben kitaplığımın bir gözünü ayırdım dvd lere çünkü çok değiller ama harika bunlar:)

30 Eylül 2012 15:31

@kitap eylemcisi♦
Benimde var. Ama kütüphaneden ayrı bir oda da :) Bende çok beğendim. Kitaplar kadar çekici duruyorlar ya resmen! :))

2 Ekim 2012 00:08

Çok güzeller...

Yorum Gönder

 

© Kitaplık Manzaraları Yazarın izni olmadan alıntı yapılamaz. Tüm hakları Kitaplık Manzaları'na aittir.
by Sezer Akın WooThemes