Murakami Edebiyatı



Yazdan Kitap Okuma Halleri!

Yaz, üç harf oluşsa da, bu yaz tatile çıkalım. Kiminin çok sevdiği üç harf, kimininse nefret ettiği bir üç harfin bileşiminden oluşan bir mevsim. Ben; sınavda soru olarak çıkarsa, hiç şüphesiz ikinci şıkkı işaretleyenlerden olurum. Neyse, fazla lak lak ettik! Gelsin yazdan kitap manzaraları.


'Aman ya, kırık yılda bir tatile çıkıyoruz, onda da kitap mı okuyalım, pehh. Sallasana arkadaş ya' diyenleri çok oluyor, evet canım oku bir zahmet, kendini bir zahmet geliştir, mümkünse...

Hem, kitapların sadece kışın okunduğu tezine katılmıyorum. Tamam, evet kışın kitap okumak bir başka. Elinizde sıcak bir içeceğiniz, üstünüzde battaniye. Elinizde kitap ve sıcak içecek, battaniye ve elinizde kitaba eşlik eden, kısık sesli bir sanat müziği eşlik ediyor. Yazın, bunları yapmak mümkün değil, maalesef. Ama elinizde kitap ve yanına, Coca-cola bardağına tepesine kadar doldorulmuş Coca-Cola eşlik etse, hiç de fena bir ikilem olmaz bence.



Ağacın üstünde güzel bir okuma yeri yapabilirsiniz. Doğayı seviyorsanız, ağaç tepesinde okumak oldukça keyfili bir seçenek olabilir.




Yüzme havuzunda da kitap okumak keyifli gelebilir. Aman dikkat, havuz yatağınız alabora olup suya yuvarlanmayın, elinizdeki kitaba yazık, zira okunmaz bir daha.







Yorum Gönder

 

© Kitaplık Manzaraları Yazarın izni olmadan alıntı yapılamaz. Tüm hakları Kitaplık Manzaları'na aittir.
by Sezer Akın WooThemes