Murakami Edebiyatı



Christian Jacq ~ Milyonlarca Yılın Tapınağı

Ramses: Milyonlarca Yılın Tapınağı serinin ikinci kitabı. Devamında daha fazla şeyler göreceksiniz. İlki, daha çok bilgi vermek amaçlı, bunda ise taht kavgaları vs. gibi olaylar gösteriyor kendini. Çıkarcılık, bencillik, ihtiraslar... vs. bolca göreceksiniz.


Ramses'in ağabeyi Şenar ve kötü büyücü İfrit'in oyunları okunmaya değer, diye düşünüyorum. İfrit karakterini (özellikle) ürkütücü ve adrenalin yükselten yapısını sevdim. Eminim nefret edeceksiniz ondan. Yalnız hikayeye kattığı anlamı düşünün derim.  Serinin devamını bekleyin!

Remzi kitabevinden çıkan kitabın tanıtım yazısını aşağıda bulabilir, keyifle okuyabilirsiniz!

Dünyada satış rekorları kıran tarihi roman.

Işığın Oğlu Ramses, yakında Mısır tahtına oturacaktır. Güçlü bir firavun olması için gereken her şeye sahiptir: Onu koşulsuzca seven karısı Nefertari ile annesi Tuya ve çocukluğunda edindiği güçlü arkadaşlıklar...

Yine de genç firavun tahtını korumak için büyük bir mücadele vermek zorundadır. Çünkü düşmanları Ramsesi tahttan düşürmek için yeni planlar yapmıştır. Ramses, ağabeyi Şenarın tuzaklarından, gizemli bir büyücünün kara büyüsünden ve Hititlerin entrikalarından kurtulmayı başarabilecek midir?

Yorum Gönder

 

© Kitaplık Manzaraları Yazarın izni olmadan alıntı yapılamaz. Tüm hakları Kitaplık Manzaları'na aittir.
by Sezer Akın WooThemes